Καθημερινότητα

Ας συστηθούμε!

Γεια σας,

Είμαι σίγουρη πως όσοι διαβάζετε τις παρακάτω αράδες σίγουρα με γνωρίζετε αλλά μιας κι έχω πιθανότητες να με διαβάσει έστω και ένας που δε με γνωρίζει ας… ξανασυστηθούμε!

Είμαι η Ελευθερία περήφανη μητέρα δυο πολύτιμων πλασμάτων που ήρθαν στη ζωή μου και μου άλλαξαν, όχι τα φώτα, αλλά τον κόσμο όλο! Ναι, σίγουρα μου τον έκαναν πιο φωτεινό και με έβαλαν σε διαδικασία να ψάχνομαι, να δημιουργώ και να ζω την κάθε στιγμή.

Ως εργαζόμενη τα τελευταία 12+ χρόνια στο digital marketing και στην κατασκευή ιστοσελίδων έχω φτιάξει πολλές σελίδες πελατών και φίλων και έτσι αποφάσισα να φτιάξω και τη δικιά μου για να μοιράζομαι μαζί σου (ναι! με εσένα που διαβάζεις τώρα) ο,τι μου ‘ρχεται στο μυαλό. Υπόσχομαι πως το επόμενο διάστημα θα καταφέρω να βάλω σε τάξη το μυαλό μου και να σε ενημερώσω και με τις κατηγορίες των θεμάτων! Είμαι βέβαια ζυγός βλέπεις και αυτή η απόφαση μπορεί να μου πάρει καιρό οπότε κάθε βοήθεια δεκτή και αν θες εγώ μπορώ να σου φτιάξω τη δική σου ιστοσελίδα ή να στη διαφημίσω βρε αδερφέ και να κάνει… πάταγό!
Αν δε… κάνεις και κανένα share και με γνωρίσουν κι άλλοι θα πάρεις και την εκπτωσούλα σου!

Κατασκευές, ιδέες για βόλτες, ταξίδια, συνταγές και άλλα είναι στα σχέδιά μου να αναρτηθούν εδώ μέσα!

Μαμαδίστικες, και όχι μόνο, κουβέντες από εδώ και πέρα μας περιμένουν (Αγάπες μου, αγάπες μου! Για όσους με γνωρίζουν)!

Βέβαια όλα αυτά δε θα γίνονταν χωρίς τον συνοδοιπόρο μου στο όνειρο και στήριγμα μου, το αγόρι μου, τον σύντροφό μου!
Καλώς ήρθες λοιπόν και καλή μας παρέα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.